درس نامه تفکر فلسفی تحلیلی عقل واحد(وحدت عقل،حکمت ریاضی)
درس نامه تفکر فلسفی تحلیلی عقل واحد(وحدت عقل،حکمت ریاضی)
پروژه ،انسان،جهان،ریاضیات؛
مولف؛محمد عبدالصمد(صمد)بدراق نژاد؛
انتشارات مختومقلی فراغی؛
انسان؛
دربدن انسان آب های متفاوتی دراعضای آن وجود دارد،آب دهان شیرین است،آب چشم شور می باشد،آب گوش تلخ است،ممکن است بواسطه بیماری حتی ششهای انسان آب مضر تولید کند،آب بینی و آب ادرار می تواند از انواع آب های دیگر بدن باشد.
(زمین وطبیعت)؛
درطبیعت آب دریا ها شور بوده، دریاچه ها و رود خانه هایی وجود دارد که آب آنها شیرین می باشد، چشمه هایی در مناطق کوهستانی ودشت ها وجود دارند که آب آنها بسیار تلخ و قابل خوردن نیست ،مواردی که برشمرده شد،انواع آب های مهم و شناخته شده می باشد،ممکن است درطبیعت چشمه هایی وجود داشته باشد که آب آنها سمی وگوگردی باشد،و سایر آب های صنعتی که انسان در محیط آزمایشگاهی و تاسیسات هسته ای می تواند تولید کند.
(ریاضیات)؛
درعلم ریاضی چهار گروه اصلی اعداد وجود دارد،که به قرار ذیل می باشد،۱-اعداد طبیعی،۲-اعداد حسابی،۳-اعداد گویا،۴-اعداد حقیقی وموهومی،بقیه اعداد مانند عددهای فیبوناتچی، عدد رینولدز،اعداد گراسمن، عدد ماخ،اعداد مالتوس،برگرفته از مجموعه های اصلی اعداد می باشد
توضیح اول؛
اساسی ترین بحث پروژه انسان،جهان،ریاضیات ،چنین خواهد بود،میدان پژوهش دانشجویان،و اساتید دانشگاه ها را بیش ازبیش درباره شناخت انسان و جهان گسترش دهیم.
توضیح دوم؛
اساسی ترین بحث تفکر فلسفی تحلیلی عقل واحد، هرچه در عالم متفرق (به معنای پراکنده) باشد،درعالم انسانی مجتمع(به صورت یکجا) می باشد،بیش ازبیش برای همه انسان ها مشخص و درک شود.
توضیح سوم؛
یکی از اهداف ما در پروژه انسان، جهان، ریاضیات، علم وفلسفه را آشتی دهیم،و حقایق مسلم فلسفی با پیشرفت های علمی انطباق داشته باشد.
توضیح چهارم؛
یکی از نتایجی که در پروژه انسان، جهان، ریاضیات با آن مواجه بودیم چنین بود، آنچه انسان،جهان وعلوم به ما آموخته است، آفرینش از تکنیک واحدی پیروی می کند.
توضیح پنجم؛
براساس توضیح چهارم این سوال فلسفی را سزاوار است،بگوییم،چگونه؟
در جواب باید گفت آنگونه که می بینید.
توضیح ششم؛
با این همه با موفقیت هایی که در پروژه انسان،جهان ریاضیات بدست آوردیم متوجه می شویم،با کمال اطمینان باید گفت،تفکر هزاران سال
است که توسط همه اندیشمندان جهانی گشوده شده است،ومبنایی برای تفسیر دستگاه آفرینش بوده و پایانی ندارد.
توضیح هفتم؛
نیروی حیات و تحول، دو واقعیت بنیادی است، در یافتن آن دو تفسیر جدیدی است که با استفاده از روش تجربی و ساده، برای شناختن ناممکن ها ثمر بخش است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.